BestBuy Award medalja za Raptor d.o.o.

BestBuy Award medalja za Raptor d.o.o.

Ponosni smo na osvojennu medalju kvalitete BestBuy Award za 2017 godinu.

RAPTOR brand osvojio je najveći broj glasova ispitanih potrošača za najbolji omjer cijene i kvalitete, čime je pobijedio  direktnu konkurenciju.

Kategorija, u kojima su hrvatski potrošači navodili RAPTOR kao najčešći odgovor za najbolji omjer cijene i kvalitete, glasila je:

„Navedite naziv proizvođača ili ponuđača OPREME ZA SIGURNOST (ALARMI), koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu:“

Na ovako postavljeno pitanje najviše je potrošača odgovaralo sa: Raptor.

Pitanja u istraživanju bila su otvorenog tipa, te su ispitanici apsolutno slobodno mogli navoditi one kompanije i brandove za koje smatraju da im pružaju najveću vrijednost za uloženi novac u određenoj kategoriji.

Drugim riječima, hrvatski potrošači smatraju prema našem istraživanju, da upravo Raptor nudi najbolji omjer cijene i kvalitete (Br. 1 – najbolji omjer cijene i kvalitete) ispred svih ostalih ponuđača na našem tržištu u osvojenoj kategoriji.

Istraživanje Best Buy Award Auto-moto 2016/2017 (www.bestbuyaward.org) provedeno je u rujnu 2016. godine, na teritoriju Republike Hrvatske, na uzorku od 1200 ispitanika – vozača automobila, automobilskih entuzijasta, osoba koje će uskoro kupiti automobil ili onih koji su nedavno kupili automobil i dr.– Internet ispitanika,  koristeći CAWI-DEEPMA metodologiju.

Više na linku: http://www.bestbuyaward.org/croatia-828at46