BestBuy Award medalja za Raptor d.o.o.

Ponosni smo na osvojennu medalju kvalitete BestBuy Award za 2017 godinu.

RAPTOR brand osvojio je najveći broj glasova ispitanih potrošača za najbolji omjer cijene i kvalitete, čime je pobijedio  direktnu konkurenciju.

Kategorija, u kojima su hrvatski potrošači navodili RAPTOR kao najčešći odgovor za najbolji omjer cijene i kvalitete, glasila je:

„Navedite naziv proizvođača ili ponuđača OPREME ZA SIGURNOST (ALARMI), koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu:“

Na ovako postavljeno pitanje najviše je potrošača odgovaralo sa: Raptor.

Pitanja u istraživanju bila su otvorenog tipa, te su ispitanici apsolutno slobodno mogli navoditi one kompanije i brandove za koje smatraju da im pružaju najveću vrijednost za uloženi novac u određenoj kategoriji.

Drugim riječima, hrvatski potrošači smatraju prema našem istraživanju, da upravo Raptor nudi najbolji omjer cijene i kvalitete (Br. 1 – najbolji omjer cijene i kvalitete) ispred svih ostalih ponuđača na našem tržištu u osvojenoj kategoriji.

Istraživanje Best Buy Award Auto-moto 2016/2017 (www.bestbuyaward.org) provedeno je u rujnu 2016. godine, na teritoriju Republike Hrvatske, na uzorku od 1200 ispitanika – vozača automobila, automobilskih entuzijasta, osoba koje će uskoro kupiti automobil ili onih koji su nedavno kupili automobil i dr.– Internet ispitanika,  koristeći CAWI-DEEPMA metodologiju.

Više na linku: http://www.bestbuyaward.org/croatia-828at46