O nama

Tvrtka Raptor d.o.o. bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom sigurnosnih sistema za vozila, poslovne i stambene prostore.

Osnovana je 1998. godine sa ciljem da na tržištu ponudi samo najbolje što tehnologija danas nudi u zaštiti vozila od krađe te dodatne opreme. Temeljna smjernica je u individualnom pristupu svakom kupcu, savjetodavni pristup svakom klijentu, te nove mjerila u kvaliteti i postupcima implementacije uređaja uz stručnu naobrazbu prodajnog osoblja i instalatera.

Od 2004. godine proširen je asortiman usluga i proizvoda na sustave tehničke zaštite poslovnih i stambenih objekata, primjenjujući istu poslovnu filozofiju.

Tvrtka je registrirana za obavljanje poslova privatne zaštite, te posjeduje odobrenje MUP-a RH za ugradnju sustava tehničke zaštite, a djelatnici licence zaštitara tehničara. Specijalizirali smo se za zaštitu manjih i srednjih objekata, primjenjujući filozofiju savjetovanja kupca uz korištenje isključivo visokokvalitetnih protuprovalnih sustava, sustava video nadzora, kontrole pristupa i evidencije radnog vremena.

Tvrtka je trenutno jedan od največih integratora sustava za satelitski nadzor i upravljanje voznim parkom u RH.

Inzistiranje na kvaliteti proizvoda i usluga, te pružanje maksimalne pažnje potrebama i željama kupaca, uz izuzetno njegovanje post prodajnih odnosa, rezultiralo je zadovoljstvom klijenata, kako velikih tako i malih, njihov stalan a ne jednokratan kontakt s tvrtkom, te preporuke koje privlače nove klijente.

Kako je poslovna filozofija maksimalno okrenuta kupcu i njegovim potrebama, tako se i asortiman proizvoda neprestano povećavao sa novim trendovima, novim proizvodima i novim potrebama kupaca.

Tvrtka ima program zbrinjavanja otpada, te certificiran sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008.

Dario Trtinjak, direktor

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Naši odjeli:

Fleet management 100
Tehnička zaštita 100
Auto program 100
Veleprodaja 100
Osnovni podaci:

  • RAPTOR d.o.o.
  • datum osnivanja: 12.studenog 1998. godine u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu
  • tvrtka je registrirana za trgovinu, privatnu zaštitu, zastupanje, proizvodnju, cestovni prijevoz, građenje i posredovanje.
  • MB: 1411381
  • OIB: 71586397290
  • žiro račun otvoren kod HYPO: 2500009-1101257512
  • osnivač, jedini član uprave i likvidator: Dario Trtinjak

Neki od naših klijenata