brojač posjetitelja

Brojač kupaca i automatsko otvaranje vrata

Kratki opis rada sustava:

 
Na ulazu i izlazu se postavlja kamera za brojanje prolazaka. Sustav bilježi broj ulazaka, broj izlazaka i broj osoba koje su trenutno u prostoru.
Kada je broj osoba u prostoru jednak maksimalno dopuštenom, aktivira se alarm (ili upali crveno svijetlo) i vrata se automatski zatvaraju (ili ne dopuštaju otvaranje).
Kada netko izađe iz prostora i broj osoba padne ispod maksimalno dopuštenog, vrata se automatski otvaraju (pali se zeleno svijetlo i dopušta se vratima otvaranje).
U sustav je moguće spojiti monitor s brojem osoba u prostoru i prikazom slike s kamere. Također može se ponuditi veći ekran gdje je na jednom dijelu reklama, a na drugome broj osoba u prostoru i prikaz slike s kamere.
Sustav nije ograničen na 1 ulaz po prostoru.
Moguće je povezivanje više objekata u jedan sustav.
Točnost brojanja je 98%.
Sustav je vrlo koristan i nevezano uz pandemiju jer omogućava analizu broja ulazaka kupaca po satima i danima te sukladno tome optimizaciju rada djelatnika.
U sustav je moguće dodatno spojiti kameru za mjerenje temperature ljudskog tijela. Kada osoba s povišenom temperaturom pokuša ući u prostor aktivira se alarm.
U ponudi također imamo ručne termalne kamere koje mjere temperaturu s udaljenosti 1,5 -2 m.

Za više informacija, kontaktirajte nas.