sustavi odimljavanja

U slučaju požara udisanje dima je najčešći uzrok zdravstenih komplikacija, koje lako mogu dovesti i do smrti.  Udisanje dima može dovesti do nesvjestice i u samo tri udisaja, a do smrti nakon deset. Otrovna isparavanja također predstavljaju ozbiljan rizik i mogu ostaviti trajne posljedice na dišni sustav.

Kako bi se navedeni rizici sveli na minimum, dim se mora ukloniti iz zgrade što je brže moguće. To je izvedivo uz kvalitetne sustave odimljavanja kojima je funkcija prirodno odvođenje dima. Sustavi za odimljavanje omogućavaju prozračivanje otvaranjem prozora ili krovnih prozora, a mogu se aktivirati automatski (putem detektora dima) ili ručno (putem aktivacijskih tipkala).

Gretsch-Unitas Ltd | LinkedIn

Gretsch-Unitas Group nudi širok raspon koordiniranih komponenata sustava – od elektromotornih pogona do centralnih upravljačkih jedinica, kao i široku paletu dodatne opreme. Za dodatne informacije u vezi s projektima, planiranjem, ugradnjom i održavanjem sustava za odvođenje dima i topline slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme, kako bi naši projektanti prilagodili ponudu, uzimajući u obzir važeće standarde i smjernice.

Kontaktirajte nas kako bismo za Vas izradili neobaveznu procjenu i ponudu za sustav odimljavanja:

SUSTAVI ZA ODIMLJAVANJE

  • Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.