Kontrola pristupa uz mjerenje temperature

14.990,00 kn

1,990.70 EUR

* u cijenu nije uključen PDV i ugradnja sustava

Opis

ACC terminal – objedinjeno rješenje kontrole pristupa, mjerenja temperature i prepoznavanja nošenja maske za lice

Kontrola ulaza je ključan sustav zaštite poslovanja za sve poslovne subjekte, od javnih ustanova kao što su

Zbog novih potreba uzrokovanih pandemijom, za kontrolu pristupa je bitno da se omogući provjera da li se osobe koje ulaze pridržavaju zdravstvenih mjera zaštite i da onemogućavaju ulaz osobama koje ih se ne pridržavaju. U načelu je riječ o provjeri tjelesne temperature i nošenja zaštitne maske na licu

BESKONTAKTNO MJERENJE TJELESNE TEMPERATURE

Termalne kamere visoke rezolucije

Mjerenje temperature osobe koja ulazi moguće je izvesti s termalnim kamerama. Da bi rezultati mjerenja bili precizni, važno je da imaju termalni senzor visoke rezolucije i da je izvor toplinskog zračenja za usporedbu temperature vrlo precizan. Zato je ova metoda skuplja i koristi se za visoko rizične aplikacije kao što su bolnice.

IR senzori za beskontaktno mjerenje tjelesne temperature na zapešću

Mjerenje tjelesne temperature putem beskontaktnih infracrvenih termoelektričkih senzora funkcionira slično kao beskontaktni digitalni termometri kakvi se koriste u bolnicama.

Najjednostavnije je mjerenje temperature na zapešću ruke. Osoba treba zapešće približiti senzoru na 1-3 cm i temperatura se mjeri trenutno, u nekoliko sekundi, a točnost mjerenja je +/- 0.1ºC. Mjerenje ovom metodom je veoma precizno a i cijenom znatno povoljnije.

PREPOZNAVANJE UPOTREBE MASKE ZA LICE VIDEOANALITIKOM

Nošenje zaštitne maske na licu je bitno za sprečavanje širenja zaraze i većina poslovnih subjekata neće dozvoljavati ulaz osobama koje ih nemaju. Nošenje maske se može provjeriti putem terminala koji se inače koristi za prepoznavanje osoba na način da se softver za prepoznavanje proširi funkcijom detekcije nošenja maske. Prednost ovog rješenja je da se nakon prestanka potrebe za prepoznavanjem maske može nadalje koristiti u standardnoj funkciji prepoznavanja poznate osobe u svrhu kontrole ulaza.

Karakteristike:

  • Sigurno, bez izravnog kontakta s osobom
  • Prepoznavanje lica i da li osobe nose masku
  • Precizno i brzo mjerenje temperature na zapešću ruke pomoću IR senzora
  • Visoka učinkovitost, 20-30 ljudi / min.
  • Ugrađen čitač beskontaknih kartica i QR kodova
  • Wiegand izlaz
  • Nadzor više terminala putem ABsistemACC softvera
has been added to your cart:
Checkout