Protuprovalni Alarmni Sustav Visonic

223,90  (1.686,97 kn)

Bežićni protuprovalni alarmni sustav Visonic sadrži sve za sigurnost Vašeg doma ili poslovnog prostora

SKU: 598 Kategorije: , Oznaka:

Opis

PowerMaxExpress je rješenje za zaštitu doma koje uključuje svu pouzdanost i značajke koje vlasnici domova i profesionalci trebaju.

Izvanredna funkcionalnost u malom, bežičnom kontrolnom panelu, PowerMaxExpress pruža idealnu kombinaciju funkcionalnosti i povoljnosti i daje instalaterima mogućnost ponude zaštite doma koje je povoljno širokom spektru kupaca. Jedinstven svojom veličinom, ovaj mali panel ima ugrađen PSTN komunikator koji nudi fleksibilnost za dodavanje GSM/GPRS ili IP modula komunikacije prema potrebi. Može se proširiti i s širokom ponudom dodataka da bi se pružila visoka sigurnost i upravljanje domom.

Sa svojim kompaktnim dizajnom, PowerMaxExpress kontrolni panel je skoro nevidljiv na zidu i uklapa se u moderne prostore. Kao dodatak, upravljanje, uključenje i programiranje su jednostavni s LCD ekranom i tipkovnicom baziranom na ikonama PowerMaxExpress je u skladu s međunarodnim standardima i nudi maksimalnu pouzdanost i preformansu. Napredne značajke zaštite uključuju zaštitu glavne ploče od nezgoda i sabotaže, zaštitu izlaza od kratkih spojeva i strujnih udara i dvosmjerni sistem antene za pouzdanu radio komunikaciju.

PowerMaxExpress akcijski komplet sadrži:

  • 1x PowerMax Express alarmna centrala
  • 1x PIR detektor pokreta NEXT MCW
  • 1x magnetski kontakt MCT -320
  • 1x daljinski upravljač MCT- 234
  • 1x baterija
has been added to your cart:
Checkout