Auto alarm PANDORA SMART PRO v3

866,00  (6.524,88 kn) 1.197,82  (9.024,97 kn)

  • Alarmni sustav za vozila sa širokim spektrom sigurnosnih funkcija
  • Pandora mobilna i web aplikacija vas povezuje s vašim automobilom
SKU: N/A Kategorija:
Obriši

Opis

  • Pandora Smart Pro alarmni sustav sadrži širok spektar sigurnosnih i uslužnih funkcija za vozilo
  • Korištenje OEM daljinskog upravljača automobila s Pandora sustavom u blizini Bluetooth oznake (privjeska)
  • Pandora mobilna i web aplikacija stalno vas povezuje s vašim automobilom
  • OEM daljinski upravljač automobila s Pandora sustavom u blizini Bluetooth oznake (privjeska) . Za trajnu vezu bilo gdje u svijetu, posebna Pandora aplikacija za pametni telefon i web preglednik stalno vas povezuje s vašim automobilom.
  • 2xCAN sučelje, IMMO-KEY priključak za premošćenje originalnog imobilizatora za daljinsko pokretanje motora, bez potrebe za držanjem ključa u automobilu
  • Integrirani GPS prijemnik omogućit će vam da u bilo kojem trenutku locirate svoje automobil na području na kojem ste pokriveni uslugom
  • 2G / 3G veza proširuje mrežnu pokrivenost i kontrolira sustav te oglašava alarm i prima važne uslužne obavijesti u stvarnom vremenu

Opis proizvoda

Vrhunsko rješenje za upravljanje i praćenje – možete koristiti daljinsko otključavanje proizvođača izvorne opreme, Bluetooth oznakeaplikaciju za pametni telefon i web-preglednik za pristup čitavoj paleti funkcija sustava.

Ugrađeni GSM modem sustavu omogućuje pozivanje, preuzimanje naredbi putem telefona i prijenos telemetrije na bilo koji web-uređaj koji koristite.

Sustav daljinskog pokretanja s integriranom prijemosnicom originalne blokade protiv otuđenja za mnoge popularne marke vozila.

Opcije automatskog pokretanja motora, turbo tajmer i kontrola grijanja motora. Pametnu zaštitu omogućuju ugrađeni senzori za udarce, kretanje i nagib koje podržavaju genijalni adaptivni algoritmi. Mali i jednostavan za upotrebu, sustav radi pouzdano čak i u ekstremnim vremenskim uvjetima.

Bluetooth 4.2

Svoj sustav možete kontrolirati pomoću Bluetooth mobilne aplikacije (bez 3G/GPRS veze). Bluetooth protokol omogućuje instalaciju dodatnih modula poput Bluetooth releja za blokiranje, Bluetooth modula u prostoru motora i drugih.

Ugrađeno 2G/3G sučelje

2G/3G veza proširuje zonu u kojoj možete kontrolirati sustav te primati upozorenja i servisne obavijesti u području pokrivenosti mobilne mreže. Svoje vozilo možete kontrolirati gdjegod bili.

Integrirani prijemnik GPS/GLONASS

Ugrađeni prijamnik odlikuju niska potrošnja energije, velika osjetljivost i minimalno vrijeme odaziva nakon pokretanja ‘hladnog’ i ‘toplog’motora. To osigurava pouzdano praćenje u uvjetima niske razine signala GPS/GLONAS i u gradskim sredinama.

Prijemosnica blokade protiv otuđenja i tehnologija kloniranja

Ulaz za ključ za blokadu protiv otuđenja i Pandora usluge kloniranja omogućuju implementaciju algoritamske prijemosnice originalne blokade protiv otuđenja i daljinskog pokretanja motora na većini modernih vozila.

Mobilna aplikacija

Nove aplikacije za operacijske sustave Android i iOS pružaju detaljnije servisne informacije i povijest događaja. Omogućuju promjenu postavki sustava, kontrolu glavnih funkcija sustava (aktivacija/deaktivacija, kontrola motora i dodatnog grijanja motora). Bluetooth 4.2 omogućuje upotrebu vašeg telefona kao radijske oznake za implementaciju handsfree funkcije.

Bluetooth privjesaak

Minijaturni Bluetooth privjesak uključen je u komplet sustava. Privjesak ima tipku za aktivaciju/deaktivaciju (potrebno umetnuti baterije CR2032, ne dolaze u kompletu). Bluetooth sučelje omogućuje implementaciju pouzdane handsfree funkcije s prilagodljivom radnom udaljenošću.

Dodatne informacije

Opcije

Osnovni alaram s ugradnjom i GPS pozicioniranjem, Osnovni alaram s ugradnjom, GPS pozicioniranjem i daljinskim paljenjem

has been added to your cart:
Checkout