Auto alarm PANDORA MINI

470,00  (3.541,22 kn)

  • Kombinacija modernog sigurnosnog sustava i Bluetooth imobilizatora
  • Sustav namijenjen novim i starim vozilima
Availability: Dostupno uz narudžbu SKU: Pandora mini Kategorija:

Opis

  •  CAN BUS auto alarm sa RF identifikacijom
  • Pandora Mini – kombinacija modernog sigurnosnog sustava i Bluetooth imobilizatora
  • Sustav namijenjen novim i starim vozilima
  • Pandora nadgleda svaki kutak vašeg automobila
  • Pandora Mini prati nagib, pokret i udarac u automobil
  • Bluetooth povezivanje s pamtnim telefonima omogućava  podešavanje i kontrolu alarma te važnih parametara automobila kao što su gorivo, temperatura i baterije akumulatora.

Opis proizvoda

Pandora Mini kombinira značajke modernog sigurnosnog sustava i Bluetooth imobilizatora. Pandora Mini je cjelovit sigurnosni sustav namijenjen novim i starim vozilima. Automobil sigurno nadzirete sve dok je originalni tvornički ključ u njegovoj blizini. Nadgleda se svaki kutak vašeg automobila radi njegove maksimalne zaštite, prati se nagib, pokret i udarac u automobil. Povežite svoj pametni telefon putem Bluetootha za potpuno podešavanje i kontrolu alarma te važnih parametara automobila kao što su gorivo, temperatura i baterije akumulatora.

Pandora Mini poboljšanije CAN sigurnosni sustav sradiofrekvencijskom identifikacijom blokade protiv otuđenja. Operativan s originalnog ključa proizvođača, sustav pruža naprednu algoritamsku zaštitu i alarm. Povezuje se sa sustavima vozila preko CAN sabirnice i očitava razne statuse, uključujući onaj originalnog sigurnosnog sustava

Algoritamska zaštita

povezivanje putem CAN sabirnice

upravljanje ključem proizvođača originalne opreme

sučelje od 2.4 GHz

Opis sustava:

Radom prekoradijske frekvencije od 2,4 GHz, identifikacija služi kao validacija vlasnika i sigurnosni kontrolni uređaj koji omogućuje alarmiranje bez upotrebe ruku ili preko gumba (potrebno umetnuti baterije CR2032, ne dolaze u kompletu). Podržava i validaciju PIN-om.

Potpuna i aktivna sigurnost

Integrirani senzori udara, kretanja i 3D akcelerometar upotrebljavaju složene algoritme kako bi se osigurala prikladna reakcija na sve situacije. Sustav nadzire sva osjetljiva područja: vrata, prtljažnik, poklopac motora, senzore, papučicu kočnice, napon itd. Postavka zaštite od otmice automobila štiti od carjacking / otmice. Ako se oznaka imobilizatora ukloni iz automobila, pokrenut će se isključenje motora.

Niska potrošnja energije

Sustav je energetski učinkovit – troši vrlo malo energije i ne sprječava sustave vozila od ulaska u stanje mirovanja.

Osiguranje kvalitete

Naše su sustave dizajnirali inženjeri iz struke, a cijeli se proizvodni proces odvija u Rusiji. Ponosni smo na detaljnu kontrolu kvalitete svakog koraka proizvodnje u svrhu osiguranja najboljih mogućih rezultata.

Sve u jednom

Ovaj je kompaktni sustav sveobuhvatno rješenje za koje nisu potrebni dodatni moduli.

Bluetooth 4.2 niskoenergetsko sučelje

Novi Bluetooth Low Energy protokol poboljšava 2,4 GHz radijsko sučelje kako bi se osigurala stabilna komunikacija u svim uvjetima urbane buke. On također povećava radijsku pokrivenost i omogućava primjenu novih prilagodljivih algoritama za preciznu detekciju radio oznaka.

Certifikat

Sigurnost i kvaliteta svih Pandora proizvoda udovoljavaju zahtjevima za homologaciju prema europskoj normi ECE 116 što je testirala prestižna tvrtka TÜV SÜD.

Dodatne informacije

Opcije

Osnovni alaram s ugradnjom i GPS pozicioniranjem, Osnovni alaram s ugradnjom, GPS pozicioniranjem i daljinskim paljenjem
462,15 EUR

has been added to your cart:
Checkout