Djelatnosti

Sustav omogućava očitanje FMS podatak iz računala vozila te korištenje istih u izvještajima: odometar, razina i potrošnja goriva, broj okretaja motora, opterečenje na osovinama, itd.
Korištenjem RaptorFleet terminala u vozilu, omogućena je komunikcija sa vozačem i razmjena informcija: identifikacija vozača, slanje narudžbi i odredišta sa evidentiranjem statusa, identifikacija prikolice, slanje i primanje poruka.
Upravljanje voznim parkom koje koriste prodajni predstavnici ili komercijalisti na terenu omogućava se bolje optimizacija korištenja vozila, smanjenje pređene kilometraže i smanjenje privatnih puteva.
Praćenje temperture tovarnog prostora, izvještaji obilaska kupaca, senzor otvorenih vrata, optimizacija ruta, samo su neke od funkcionalnosti koje koriste farmaceutske tvrtke u dostavi proizvoda.
Praćenje razine i potrošnje goriva te izračun efikasnih radnih sati danas su neophodni u građevinskim tvrtkama u cilju optimizacije poslovanja i kontrole troškova.
Nadzor vozila, obilazak kupaca, identifikacija vozača, optimizacija i planiranje ruta, neke su od funkcionalnosti koje koriste naši klijenti iz sektora distibucije proizvoda.
Smanjenje troškova voznog parka danas je imperativ i u javnim poduzećima koje našim sustavom ostvaruju velike uštede kroz optimizaciju voznog parka, nadzor nad prijeđenim putevima i automatiziranim izvještajima o kretanju sa identifikacijom vozača.
RaptorFleet uspješno koriste zavodi za hitnu medicinu i vatrogasna zajednica za koje je izrađen specijalan set funkcionalnosti sukladno svakodnevnim zadacima i poslovima.
Nudimo opciju profesionalnog 4G WI-FI routera koji omogućava besplatan WI-FI na brodu, a koji je ujedno i GPS jedinica za naš sustav nadzora brodova.
Cijene već od 155kn +PDV mjesečno, uz sezonsko korištenje i uz FLAT WI-FI (1TB) u njvećim brzinama…

Za više detalja posjetite:

RaptorFleet GPS sustav nadzora
vozila i brodova

Raptor Fleet je fleet management usluga upravljanja voznim parkom (plovilima ili osobama) putem satelitskog praćenja. Korištenje sustava direktno utječe na povećanje učinkovitosti zaposlenika te smanjenju troškova goriva i održavanja.

Služeći se najnovijim dostignućima u IT, WEB, GIS i GPS tehnologijama, RaptorFleet omogućava da su vozila uvijek vidljiva, pružajući izvještaje i analize o kretanju, kontrolu, nadzor i bolju logistiku svojih resursa.

Tvrtka RAPTOR aktivno sudjeluje u korištenju nadzora vozila, izrađuje analize i sugerira na odstupanja ili moguća poboljšanja, omogučujući makimiziranje uštede ostvarene korištenjem sustava.

Tvrtka je dosad uspješno implementirala sustav u preko stotinu tvrtki u RH i regiji, gotovo svih djelatnosti.

Funkcionalnosti

 • Satelitsko praćenje vozila sa pregledom puta na karti sa neograničenim brojem podloga
 • Identifikacija vozača
 • Obilazak interesnih točaka i zona
 • Detaljni izvještaji o kretanju
 • Praćenje razine i potrošnje goriva
 • Sustav upozorenja – prekoračenje brzine, izlazak iz radijusa, krađa goriva, pad napona…
 • GIS modul za obradu prostornih podataka, unos podloga, zona i točaka
 • Praćenje efektivnih radnih sati za radne strojeve
 • Dvosmjerna komunikacija sa vozačem za transportne tvrtke
 • Dispečerski modul za hitne službe
 • Izrada analize i prijedlog optimizacije korištenja vozila
 • NOVO!! OPTIMIZACIJA RUTA – povećajte učinkovitost voznog parka automatskom optimizacijom ruta koju RaptorFleet sustav izrađuje na temelju brojnih parametara i zadanih uvjeta

Preuzmite našu mobilnu aplikaciju za nadzor vozila:


Kako funkcionira

Stručnjaci tvrtke Raptor analiziraju način korištenja Vaših vozila i zahtjeva, te na temelju prikupljenih informacija ponude funkcionalnosti koje će dovesti do maksimalnih učinaka.

U vozila je potrebno ugraditi GPS uređaje sa mogućnostima sukladno postavljenim funkcionalnostima (osnovno praćenje, praćenje potrošnje goriva, dvosmjerna komunikacija, identifikacija vozača i slično), a nakon toga korisnik pristupa sustavu putem dostavljenih pristupnih podataka, a nakon izvršene obuke.

Korisnik sam koristi sustav, a tvrtka Raptor nudi i uslugu svojih analitičara za izradu sažetka izvještaja o korištenju vozila sa prijedlozima za unaprijeđenje i optimizaciju.

Uređaji se mogu kupiti ili iznajmiti i najam uračunati u mjesečnu naknadu za korištenje sustava, koje se obračunava po vozilu.

Tvrtka Raptor nudi mogućnost obračuna mjesečne naknade bez ugovorne obveze, bez skrivenih i dodatnih troškova.

Više o sustavu nadzora, cijenama i paketima pročitajte na www.raptor-fleet.com.

Cijene

Mjesečna pretplata od

kn69mjesečno
 • Basic paket

GPS uređaji već od

kn599jednokratno
 • Basic uređaj
Za više informacija ili izradu ponude kontaktirajte našeg prodajnog predstavnika:

Damir Redžić

E: prodaja@raptor.hr

T: +38516552183

M: 0914545106