Djelatnosti

Sustav omogućava očitanje FMS podatak iz računala vozila te korištenje istih u izvještajima: odometar, razina i potrošnja goriva, broj okretaja motora, opterečenje na osovinama, itd.
Korištenjem RaptorFleet terminala u vozilu, omogućena je komunikcija sa vozačem i razmjena informcija: identifikacija vozača, slanje narudžbi i odredišta sa evidentiranjem statusa, identifikacija prikolice, slanje i primanje poruka.
Upravljanje voznim parkom koje koriste prodajni predstavnici ili komercijalisti na terenu omogućava se bolje optimizacija korištenja vozila, smanjenje pređene kilometraže i smanjenje privatnih puteva.
Praćenje temperture tovarnog prostora, izvještaji obilaska kupaca, senzor otvorenih vrata, optimizacija ruta, samo su neke od funkcionalnosti koje koriste farmaceutske tvrtke u dostavi proizvoda.
Praćenje razine i potrošnje goriva te izračun efikasnih radnih sati danas su neophodni u građevinskim tvrtkama u cilju optimizacije poslovanja i kontrole troškova.
Nadzor vozila, obilazak kupaca, identifikacija vozača, optimizacija i planiranje ruta, neke su od funkcionalnosti koje koriste naši klijenti iz sektora distibucije proizvoda.
Smanjenje troškova voznog parka danas je imperativ i u javnim poduzećima koje našim sustavom ostvaruju velike uštede kroz optimizaciju voznog parka, nadzor nad prijeđenim putevima i automatiziranim izvještajima o kretanju sa identifikacijom vozača.
RaptorFleet uspješno koriste zavodi za hitnu medicinu i vatrogasna zajednica za koje je izrađen specijalan set funkcionalnosti sukladno svakodnevnim zadacima i poslovima.

Za više detalja posjetite:

RaptorFleet GPS sustav nadzora vozila

Raptor Fleet je fleet management usluga upravljanja voznim parkom (plovilima ili osobama) putem satelitskog praćenja. Korištenje sustava direktno utječe na povećanje učinkovitosti zaposlenika te smanjenju troškova goriva i održavanja.

Služeći se najnovijim dostignućima u IT, WEB, GIS i GPS tehnologijama, RaptorFleet omogućava da su vozila uvijek vidljiva, pružajući izvještaje i analize o kretanju, kontrolu, nadzor i bolju logistiku svojih resursa.

Tvrtka RAPTOR aktivno sudjeluje u korištenju nadzora vozila, izrađuje analize i sugerira na odstupanja ili moguća poboljšanja, omogučujući makimiziranje uštede ostvarene korištenjem sustava.

Tvrtka je dosad uspješno implementirala sustav u preko stotinu tvrtki u RH i regiji, gotovo svih djelatnosti.

Funkcionalnosti

 • Satelitsko praćenje vozila sa pregledom puta na karti sa neograničenim brojem podloga
 • Identifikacija vozača
 • Obilazak interesnih točaka i zona
 • Detaljni izvještaji o kretanju
 • Praćenje razine i potrošnje goriva
 • Sustav upozorenja – prekoračenje brzine, izlazak iz radijusa, krađa goriva, pad napona…
 • GIS modul za obradu prostornih podataka, unos podloga, zona i točaka
 • Praćenje efektivnih radnih sati za radne strojeve
 • Dvosmjerna komunikacija sa vozačem za transportne tvrtke
 • Dispečerski modul za hitne službe
 • Izrada analize i prijedlog optimizacije korištenja vozila
 • NOVO!! OPTIMIZACIJA RUTA – povećajte učinkovitost voznog parka automatskom optimizacijom ruta koju RaptorFleet sustav izrađuje na temelju brojnih parametara i zadanih uvjeta

Preuzmite našu mobilnu aplikaciju za nadzor vozila:


Kako funkcionira

Stručnjaci tvrtke Raptor analiziraju način korištenja Vaših vozila i zahtjeva, te na temelju prikupljenih informacija ponude funkcionalnosti koje će dovesti do maksimalnih učinaka.

U vozila je potrebno ugraditi GPS uređaje sa mogućnostima sukladno postavljenim funkcionalnostima (osnovno praćenje, praćenje potrošnje goriva, dvosmjerna komunikacija, identifikacija vozača i slično), a nakon toga korisnik pristupa sustavu putem dostavljenih pristupnih podataka, a nakon izvršene obuke.

Korisnik sam koristi sustav, a tvrtka Raptor nudi i uslugu svojih analitičara za izradu sažetka izvještaja o korištenju vozila sa prijedlozima za unaprijeđenje i optimizaciju.

Uređaji se mogu kupiti ili iznajmiti i najam uračunati u mjesečnu naknadu za korištenje sustava, koje se obračunava po vozilu.

Tvrtka Raptor nudi mogućnost obračuna mjesečne naknade bez ugovorne obveze, bez skrivenih i dodatnih troškova.

Više o sustavu nadzora, cijenama i paketima pročitajte na www.raptor-fleet.com.

Cijene

Mjesečna pretplata od

kn69mjesečno
 • Basic paket

GPS uređaji već od

kn599jednokratno
 • Basic uređaj
Za više informacija ili izradu ponude kontaktirajte našeg prodajnog predstavnika:

Damir Redžić

E: prodaja@raptor.hr

T: +38516552183

M: 0914545106