Tvrtka Raptor prodaje i ugrađuje sigurnosne sustave za vozila od 1999.godine. U ponudi su sustavi posljednjih generacija koji omogućuju visoki stupanj sigurnosti i zaštite.

Osim sigurnosnih i zaštitnih sustava (auto alarmi, mul-t-lock…), u ponudi su brojni artikli dodatne opreme za vozila, poput senzora za pomoć pri parkiranju (parkirni senzori), bluetooth hands free uređaja, alarmi za skutere, led dnevno svijetlo, itd.

Auto alarmi

Odabir sigurnosnog sustava za auto nije jednostavan. Kradljivci danas koriste tehnološki napredne metode kojima vrlo brzo onesposobe tvorničku zaštitu, alarm ili kodirani ključ. Odabirom kvalitetnog alarma osigurajte auto od krađe i provale.

Modeli alarma:

Blokade mjenjača

Blokade mjenjača sa MUL-T-LOCK cilindrom vrlo su učinkovita zaštita od krađe vozila.

Model:

Bluetooth handsfree uređaji

Kazna za korištenje mobilnog telefona u vožnji je minimalno 500,00kn, a takva vožnja ugrožava Vas i druge sudionike u prometu. Uređaji za bežično povezivanje mobitela i Vaših zvučnika od auta omogućavaju Vam da sigurno i bez kazni telefonirate u vožnji.

Modeli:

Dodatna oprema i auto akustika

Tvrtka RAPTOR prodaje i ugrađuje široku lepezu proizvoda dodatne opreme za vozila. Ukoliko imate svoj uređaj, moguće je dogovoriti i samo ugradnju. Nazovite nas i provjerite…

Model: